Jedinečný zážitek

Darujte svým blízkým na významné dny něco speciálního. Darujte zážitek. Chcete, aby se na svůj narozeninový den skvěle bavili a užili si plno zábavy? Obdarujte je únikovou hrou. budou moci vzít i své kamarády, protože hry jsou určeny pro dva až pěti členné týmy. Vhodné pro narozeniny, výročí, rozlučky se svobodou, firemní akce a školní výlety. Dárkový poukaz můžete vyzvednout osobně na naší pobočce nebo, když se vám to nehodí osobně můžeme se společně domluvit na poslání voucheru poštou nebo e-mailem. Výhodou osobního odběru nebo zasláním poštou je ten že si můžete nechat dárkový poukaz dát do dřevěné bedýnky, která je takovou první zkouškou pro obdarovaného, neboť je sama hlavolamem. U zaslání voucheru na e-mail tuto možnost nemáte, ale je to skvělý způsob, když dárek potřebujete narychlo. Voucher vám do vaší e-mailové adresy přistane ještě ten den. Můžete si vybrat, co vám bude nejvíce vyhovovat.

email

Vybírat můžete ze dvou základních her. Dvojitého agenta a Samary. Každá hra je svým způsobem jedinečná a je o něčem jiném. Samozřejmě v obou se bude jednat o řešení hlavolamů, hledání tajných klíčů, odemčení zamčených zámků a luštění šifer.

Ve dvojitém agentovy se dostanete do doby sovětského svazu, kde se ztratil váš kolega George. Vše se odehrává v konspiračním bytě na rozcestí ulice Ruské a Americké. Vaším úkolem bude zjistit, co se s agentem stalo a co to bylo za tajné dokumenty, ke kterým se v posledních dnech dostal. Budete muset spíchat protože čas vam běží a KGB je vám v patách.

agent

Druhou hrou je Samara, která vytvořena na podmětu hororového filmu Kruh, který se dostal do kin v letech dva tisíce dva. V jednom malém městečku začnou záhadně umírat obyvatelé města a doprovází je zvláštní videokazeta. Budete mít odvahu si kazetu pustit a zjistit, co se obyvateli děje před smrtí? Troufnete si na to nebo strach bude větší než vaše odvaha?

Poukazy na únikovou hru Enigma Escape potěší.